Home » Contact » Reacties

Reactie plaatsen

Reacties

Marieke Eveling
9 maanden geleden

Beste Le Boat Service,

Wat was ik blij dat er één van de monteurs aankwam bij mijn boot.

Tijdens het varen en midden op de Loosdrechtse plassen stopte de motor opeens. Gelukkig hielp een omstander door mij een sleep te geven naar één van de jachthavens.

Via via kwam ik achter het telefoonnummer en heb meteen gebeld. Binnen een uur was er de monteur met die snor waar andere al over schreven.

De motor draaide wel rond maar sloeg niet meer aan. Na wat dingen te hebben gecontroleerd door de monteur, bleek dat er viezigheid in de dieseltank te zitten en in het filter. Ik bleek op mijn laatste liters diesel te varen.

Nadat de laatste diesel eruit was gehaald en de leidingen waren gespoeld werd ook het filter nog vervangen. Diesel erin en de motor ontluchten, en ja hij doet het weer zonder horten en stoten

Binnen 2 uur kon ik weer verder varen met het advies om van de winter toch nog even een gespecialiseerd bedrijf de dieseltank te laten reinigen.

Bedankt voor de goede service

Marieke Eveling

Jelle Bakker
9 maanden geleden

Beste monteur van Le Boat Service,

Zoals voorgangers al schreven. Een paar vragen en hoezee ons probleem verholpen.

We konden de motor niet meer stoppen. Bleek dat de stopknop niet meer werkte. Binnen een tijdbestek van 15 minuten was het allemaal weer geregeld en werkte alles weer zoals het moet zijn.

Bedankt voor de snelle komst en reparatie.

Jelle Bakker

Sietse Jansma
10 maanden geleden

Hallo Le Boat Service

Vakkundig de startmotor vervangen en de oorzaak gevonden. Het was ons eerder al 3 maal overkomen dat de startmotor vervangen moest worden na een paar dagen varen. Telkens bleek de startmotor verbrand te zijn.

Zoals de voorgaande schrijver al schreef, stelde de monteur met krulsnor eerst een paar korte vragen en maakte de opmerking "meten is weten".

Na het één en ander te hebben doorgemeten bleek dat als we de boot vanaf het topdek startte het startslot het probleem te zijn en de startmotor bleef doorstarten als de motor al liep.

Binnen 2 uur de oorzaak gevonden en een nieuwe startmotor gemonteerd.

We varen nu al weer een paar dagen en alles werkt weer zonder problemen.

Bedankt voor de goede service

Sietse

Van Henegouwen
10 maanden geleden

Beste Le Boat Service,

Onze stuurinrichting werkte niet meer. En daar lig je dan. Omdat wij lid zijn van de Botenwacht hebben we deze gebeld. Na lang wachten, eerst al aan de telefoon, kwam er eindelijke een monteur. Na een uur kon de monteur ons zeggen dat de boot uit het water zou moeten omdat er mogelijk iets in het roer zou zitten.

Afgesproken werd dat de volgende dag de boot zou worden overgevaren naar een jachtwerf waar de boot dan uit het water zou worden gehaald.

Toevallig kwamen we een monteur tegen van Le Boat Service die aan de overkant van ons een ander pechgeval aan het verhelpen was. Mijn vrouw snel even gevraagd of hij misschien even zou willen kijken of hij ons misschien zou kunnen helpen.

Toen de monteur, een zeer vriendelijke man met baard en grote krulsnor, bij ons aankwam ons probleem in het kort uitgelegd. Hij stelde een aantal korte directe vragen en zei "Ik kijk wel even" ik denk dat ik uw probleem al weet.

Binnen 15 minuten zat hij aan de koffie bij ons en was het probleem verholpen. Een vakman.

Met vriendelijke groeten en nog bedankt.

Milly en Gerben

Karin en Peter
10 maanden geleden

Beste

Nog onze vakantie zonder verdere problemen kunnen afmaken dankzij de inzet van jullie monteur.

De motor liep warm. Oorzaak bleek te liggen aan de beugel van de dynamo die was afgebroken en daardoor de V-snaar van de waterpomp niet meedraaide.

De handige monteur heeft een tijdelijke oplossing gevonden zodat de dynamo en V-snaar weer hun werk deden.

Verder hebben we de afspraak gemaakt dat de monteur na onze vakantie een nieuwe steun komt plaatsen.

Nogmaals bedankt
Karin en Peter

Simon Haasdrecht
10 maanden geleden

Beste Le Boat Service,

Onze boot wilde niet meer starten. Bleek de startmotor te zijn. En dat gebeurd je natuurlijk in een sluis en op een zondag. Wie kan je dan nog bellen om je te komen helpen. Gelukkig wist de sluiswachter de oplossing. Hij kende de monteur van Le Boat Service.

Binnen 1,5 uur was de servicemonteur, met een hele mooie krulsnor, in Gouda. En geloof het of niet, binnen 1 uur waren we weer op pad met een nieuw gemonteerde startmotor.

Bedankt

Heidy en Simon Haasdrecht

Peter van Heemraad
10 maanden geleden

Beste,

Sorry maar ben even je naam vergeten.

Ik wil je nog van harte bedanken voor de hulp aan ons oververhitte motor. Binnen een fractie van enkele minuten het probleem weten te vinden (de impeller was kapot) en binnen 30 minuten weer kunnen varen zonder verdere problemen. Vakmanschap met service tot aan de deur.

Met vriendelijke groet
Peter van Heemraad


Maak een Gratis Website met JouwWeb